Lucruri de toamnă – duminică 23 oct

Două feluri noi, unul iranian și altul filipinez. Rața fesenjan sunt pulpe de rață brasate lent cu nucă și sirop de rodie. Kara-kara e un fel de tocană din legume, coadă și burtă de vită, extraordinar de savuroasă.

Vinurile (siciliene și locale) sunt 20 lei paharul sau 100 lei sticla. Puteți veni cu vinul de acasă, taxa de dop 20 de lei.

Lucruri de toamnă – sâmbătă 22 oct

Două feluri noi, unul iranian și altul filipinez. Rața fesenjan sunt pulpe de rață brasate lent cu nucă și sirop de rodie. Kara-kara e un fel de tocană din legume, coadă și burtă de vită, extraordinar de savuroasă.

Vinurile (siciliene și locale) sunt 20 lei paharul sau 100 lei sticla. Puteți veni cu vinul de acasă, taxa de dop 20 de lei.

Lucruri de toamnă – sâmbătă 8 oct

Lăsăm Sicilia în spate și testăm mai multe feluri noi, experimentale, axate pe aromele și produsele toamnei. Meniul e departe de a fi definitiv dar vom avea porc, rață, dovleac, sfeclă, gulie, pere și alte fructe,  în combinații destul de surprinzătoare. Una din gustări, de exemplu, va fi din bacon afumat în casă cu cireș și viță de vie, pe varză coaptă, cu cardamom negru și afine și totul flambat cu Talisker de 10 ani. De multă vreme mă gândesc la un „meniu-protest”, ceva pentru carnivori bețivi, și pare că i-a venit vremea 🙂

Vinurile (siciliene și locale) sunt 20 lei paharul sau 100 lei sticla. Puteți veni cu vinul de acasă, taxa de dop 20 de lei.