Duminică 21 mai

Vine vara așa că începem să folosim roșii și deschidem sezonul la Gazpacho Roseberry, una din supele de vară cele mai apreciate la Athanor.

Sâmbătă 27 mai – Pizza Week!

Weekendul ăsta facem pizza. Avem aluat din făină italiană, cu maia, dospit lent și o serie de rețete surpriză, mare parte de la Chez Panisse Cafe, celebrul local al lui Alice Waters, bucătarul care practic a pornit mișcarea farm-to-table. Vom face probabil 4-5 rețete. Mai avem salate de multe feluri, bere Pilsner Urquel și craft […]

Duminică 21 mai

Sparanghelul și Swiss Chard-ul se apropie de final, dar ierburile sunt în plină explozie! Avem câteva “hit-uri” clasice dar și o supă nouă, foarte specială. Dacă e prima oară când veniți, citiți vă rog “Termeni și condiții“, sunt în limbaj uman, strict esențialul.

Sâmbătă 20 mai (ora 12:30)

Sparanghelul și Swiss Chard-ul se apropie de final, dar ierburile sunt în plină explozie! Avem câteva “hit-uri” clasice dar și o supă nouă, foarte specială. Dacă e prima oară când veniți, citiți vă rog “Termeni și condiții“, sunt în limbaj uman, strict esențialul. Atenție, sâmbătă începem la ora 12:30, din București trebuie să plecați până […]

Duminică 7 mai

Sparanghel, Swiss Chard, pătrunjel, mentă, usturoi și ceapă verde, aromele momentului! Dacă e prima oară când veniți, citiți vă rog “Termeni și condiții“, sunt în limbaj uman, strict esențialul.

Mai

Un meniu cu cât mai multe din aromele momentului și două feluri principale clasice.

Real Spring

Odată cu sparanghelul, primăvara începe cu adevărat. Un meniu cu cât mai multe din aromele momentului și două feluri principale clasice.